2018. január 1., hétfő

1/365, azaz újév-2018

Boldog napok jönnek, hidd el nekem,   
Új év, egy újabb kaland vár most rád,
Értékelj hát minden percet idén,
Kívánom neked csak a legjobbat!


Ezzel a pár sorral szeretnék mindenkinek egy nagyon boldog új évet kívánni!
A nap végére hagytam a bejegyzés megírását, remélve, hogy addig kipihenem az elmúlt éjszaka nem alvással töltött óráit, de még mindig borzasztóan fáradt vagyok. Remélem azért nektek sikerült kipihenni az évek közötti éjszaka pörgő óráit. :)
Lábjegyzet magamnak:kávé nem egyenlő alvás. Újévkor biztos nem. Suliidőben talán.



Szeretnék mindenkinek egy sikerekben gazdag, mosolyogtól és nevetéstől teli, szeretettől teljes és egészségben megélt elkövetkezendő 365 napot kívánni! Sokan csak legyintenek erre a napra, hogy nincs jelentősége, csak naptárt váltunk, ennyi. De rájöttem, hogy ez nem csak ennyiből áll. Egy teljesen új év áll előttünk, amelyet megélhetünk úgy, mint eddig. Vagy! Minden egyes napra ajándékként tekinthetünk. Vagy egy új lehetőségként. Véget nem érő kalandok várhatnak ránk, csupán hinnünk kell bennünk. Soha nem tudhatjuk mennyi időnk adatik, meddig örülhetünk még a jelen körülményeinek. Az idő nagy csalóka, szerintem ezért mi is csalhatunk kicsit úgy, hogy kiélvezzük a pillanatokat. Nem csak rohanunk. Hanem néha megállunk és értékeljük azt ami most van.
Az elmúlt év igazi érzelmi hullámvasútnak felelt meg számomra. Pont ezért szeretném elfelejteni a rossz emlékeket, szeretnék megbocsátani, túllépni. Hálásnak lenni azokért az emberekért és emlékekért amiket megélhettem általuk. 2017 már a múlt, de a múlt mindig is hozzájárult a jelenünkhöz, szóval nem seperjük a szőnyeg alá. Csak örülünk, hogy megtörtént.
Nincsenek újévi fogadalmaim. Terveim és céljaim vannak, amiket szeretnék megvalósítani. Szeretném ha ez az év arról szólna, hogy végre megtalálom önmagam. Hogy az álmaimból valóságot faragok. Kalandokat akarok megélni, nem megbánva a döntéseimet, nem szégyellve önmagamat adni, egyenesbe hozni mindent. Segíteni bárkinek, és mindenkinek akinek tehetem. Kinyílni végre, hogy ne maradjak örökre csak kis rózsabimbó.
Bízom benne, hogy mindez sikerülni fog, ha nem is mind idén, de idővel. És annak, akinek vannak újévi fogadalmai, kívánok sok kitartást hozzájuk, remélem sikerül betartani őket, elérni a céljaitok és teljesíteni az álmaitok! :)
Boldog Új Évet Kívánok még egyszer Nektek! :)

 Hamarosan jelentkezem...
Addig is ölelek mindenkit! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése